ELÉRHETŐSÉGÜNK

1028 Bp. Honvéd utca (térkép itt)

email:
hidegkutikutyaiskola@gmail.com

Telefon:
06-30-4973497

Facebook

Kiképzési időpontok:

Kedd : 17:30 - 18:15
engedelmes + óvoda
  18:25-19:00
őrző-védő
Csütörtök: 17:30 - 18:15 engedelmes + óvoda
  18:25-19:00
agility
Vasárnap: 09:00 - 10:00 engedelmes + óvoda
  10:30~ kb. 11:00 agility

10:30 ~ kb. 11:00 őrző - védő


www.hidegkutikutyaiskola.hu

www.budakeszikutyaiskola.hu

Biatorbágyi kutyaiskola

www.vau1.hu

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Kutya óvoda:

A kiképzés alapja a játék vagy jutalom. A kutya a jutalomért, játékért teljesíti a megadott feladatot.
Egy számukra teljesen lekerített külön pályán történik a foglakozás. Alapokat, rávezető feladatokat tanulnak a jutalmak segítségével plusz a többi kutyával és az emberekkel való helyes viselkedéssel ismerkednek meg! NÁLUNK NEM KERGETI , DOBÁLJA IJESZTGETI SENKI az ön kutyáját.   Engedelmes

A kiképzés alapja a játék vagy jutalom. A kutya a jutalomért, játékért teljesíti a megadott feladatot még véletlenül sem a fájdalomtól való félelem miatt

.
A kiképzés alapja a játék vagy a jutalom. A kiképzés végeredménye, célja egyénenként különböző lehet. Mindenki a maga belátása szerint dönti el, hogy mit szeretne elérni kutyájával. Ez lehet az alapvető szófogadás, fegyelmezettség elsajátítása, de aki kedvet érez hozzá, akár bele is kóstolhat a versenyzés világába. Az engedelmes oktatás nem tanfolyamos rendszerben működik, tehát folyamatosan mennek kezdő, középhaladó, és haladó csoportjaink, amelyekhez bármikor lehet csatlakozni. Minden kutya (és gazdi:-) más tempóban tanul, így a gazdákra van bízva, hogy meddig járnak kutyájukkal, annak függvényében, hogy mit szeretnének elérni az ebekkel

A kiképzések eredményét NEMZETKÖZI (BH IPO) vizsgákban, illetve különböző versenyeken mérhetik le iskolánk tagjai. A vizsgák és versenyek különböző nemzetközi szabályzatok alapján kerülnek megrendezésre, amit a világ minden táján elfogadnak. A versenyeken és a vizsgákon hivatalosan bejegyeztethető a kutya teljesítménye, az eb "teljesítmény füzetébe", ezzel is növelve a kutya értékét akár még tenyésztési szempontból is.

 

 

Őrző - Védő

A téves elképzelésekkel ellentétben a kutyát ezeken a foglalkozásokon nem az állandó, ok nélküli támadásra tanítjuk, hanem a zsákmányszerző ösztönét kihasználásával a játékos tárgyszerzés, zsákmányolás fejlesztése a cél.

A kiképzés lényege a kutya kontrollálhatóságának, irányíthatóságának nagyfokú fejlesztése felfokozott ingerállapotban is.

A képzés során a kutya és gazdája együtt tanulja meg a helyes helyzet felmérését, és az arra adható lehető legkorrektebb válasz reakciókat. Ezt a fajta képzést előszeretettel ajánljuk mindenkinek, a kutya stabil idegrendszerének kialakulását elősegítendően.

Itt nincs külön, haladó -, illetve kezdő csoport, hanem vegyesen, korcsoporttól, fajtától és képzettségtől függetlenül, egy nagy közös csoportot alkot mindenki. Ezzel biztosítjuk, hogy a kezdő kutyák a haladóbb kutyák viselkedését megfigyelve felszínre hozhassák ösztöneiket. Lehetőséget biztosítunk, hogy az iskola tagjai vizsgákon és versenyeken vegyenek részt. Az erre való felkészülést általában egyéni megbeszélés alapján külön foglalkozások keretein belül foglakozunk a kutya gazda párossal.

 

Agility

Az agility ma már jól ismert szabadidős tevékenység Magyarországon. Az "agality" szó szerinti fordításban ügyességet, gyorsaságot, fürgeséget jelent, amely átvitt értelemben is igaz, hisz ez a sport gyors, ügyes és irányítható kutyákat igényel. Az agility sport leginkább a lovassportból ismert díjugratásra hasonlít a legjobban, hisz annak mintájára jött létre.

 

Egyéni foglakozások HÁZNÁL vagy bárhol:

Egyéni igény alapján az Ön kérésének megfelelően célirányosan foglakozunk a kutyájával! (HÁZHOZ IS megyünk)
Engedelmes feladatok a (kutya, gazda) boldog együttélés érdekében
Vizsga követelmény (nemzetköz, egyéni szabályzatok alapján is)
Tenyészszemle (fajtaleírásnak megfelelően)
Háznál képzésnél elmondja igényeit és kiképzőnk a személyes elvárásihoz igazítja a képzést.


Csoportos kiképzési időpontok:

Kedd : 17:30 - 18:15
engedelmes + óvoda
  18:25-19:00
őrző-védő
Csütörtök: 17:30 - 18:15 engedelmes + óvoda
  18:25-19:00
agility
Vasárnap: 09:00 - 10:00 engedelmes + óvoda
  10:30~ kb. 11:00 agility

10:30 ~ kb. 11:00 őrző - védő